ANGAJARE FORMATORI – CURSURI Asistent relaţii publice şi comunicare

Postat în: Oportunități
Tags:

Asociația Europeana pentru o Viata mai Buna deruleaza în perioada Aprilie 2014 – Octombrie 2015 proiectul „PROFESSIO – Programe integrate pentru persoanele somere de lunga durata si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din regiunile Nord-Est si Sud Muntenia.”, ID POSDRU/125/5.1/S/125722 cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În calitate de beneficiar și responsabil de organizarea activitatilor de formare profesionala pentru persoanele in cautarea unui loc de munca / someri de lunga durata, Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna ANGAJEAZĂ FORMATORI pentru cursul de initiere, cu durata de 80 de ore, de Asistent relatii publice si comunicare. Cursurile vor fi organizate în: Jud. Giurgiu – Oras Giurgiu,
În conformitate cu legislația națională aplicabilă, un angajat nu poate cumula mai mult de 12h de muncă / zi.

Documente necesare: CV in format europass, certificat de naștere, certificat de căsătorie, certificat de divorț (dacă este cazul), copie CI, copie acte studii (obligatoriu studii superioare), copie certificat de formator, documente justificative privind competentele specifice programului de formare profesionala continua.

Cerinte:
– absolvent al unei institutii de invatamant superior, cu diploma de licenta in domeniul in care sustine activitati de formare sau experienta ca formator in domeniul comunicarii si relatiilor publice de minim 5 ani.
– experienta profesionala generala de minim 5 ani si de min. 3 ani experienta specifica in domeniul relatiilor publice;
– experienta de forator;
– certificat de formator autorizat ANC;
– excelente abilitati de comunicare, raportare si lucru in echipa;
– cunostinte de utilizare a calculatorului;
– disponibilitatea de a face deplasari in tara (multe dintre activitatile de formare se vor desfasura in mediul rural din: Giurgiu si Tulcea);
– disponibilitatea de a lucra pe perioada determinata, cu contract de colaborare.

Pentru formatori din alte localitati nu se deconteaza cheltuielile de transport.

Persoana de contact: Alina Stanculescu, email: alina.stanculescu@aevb.ro, tel: 0751 040 517
http://www.eprofessio.ro/

Niciun comentariu

Lasă și tu un comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options