Curs e-learning gratuit „Explorarea abilitatilor de afaceri”

Postat în: Oportunități
Tags:

Intentionati sa faceti o schimbare in cariera? Va ganditi sa va deschideti propria afacere? Aveti nevoie de inspiratie pentru dezvoltarea personala?

Va invitam la cursul e-learning gratuit „Explorarea abilitatilor de afaceri”, care se adreseaza tuturor adultilor care sunt responsabili de gestionarea unei case/unei gospodarii, incluzand adulti care locuiesc singuri, impart un apartament, locuiesc cu familia si copiii, etc.

In cadrul cursului veti deveni constienti de abilitatile antreprenoriale cheie pe care le aveti, care sunt strans legate de gestionarea unei gospodarii (creativitate, organizare si planificare, comunicare, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, munca in echipa, etc.).

Imbunatatirea acestor abilitati antreprenoriale este un pas crucial pentru dezvolarea personala si profesionala, inclusiv pentru a deveni antreprenor.

Specificatii tehnice: cursul este in limba engleza. Cursul este in format e-learning, trebuie sa aveti acces la calculator si Internet.

Perioada cursului: 9 Aprilie – 21 Iulie 2015.

Termen pentru inscriere: 25 Martie 2015. Pentru a va inscrie trimiteti un email la office@aepmr.ro cu subiectul „curs M-house”. Locuri limitate (criteriul de inscriere va fi „primul venit, primul servit)”.

Cele 9 module ale cursului sunt: M1: Planifica! Actioneaza! (planificarea timpului); M2: In cautarea valorii… (luarea deciziilor); M3: Mutarea si demarare! (planificare si organizare); M4: Oaspetele dvs. este clientul dvs. (analiza nevoilor clientului); M5: Indeplineste-ti visul (scopuri SMART); M6: Realizeaza un buget echilibrat (planificare financiara); M7: Ploblema rezolvata! (managementul conflictului); M8: Branduieste-te! (dezvoltare personala).

Cursul este organizat in cadrul proiectului european „M-House: Invatarea online pentru a descoperi potentialul de antreprenoriat al gospodariilor”, proiect co-finantat de Comisia European in cadrul programului Invatare pe tot parcursul vietii, actiunea Grundtvig. Pentru mai multe detaliihttp://www.m-house.eu/

Niciun comentariu

Lasă și tu un comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options