CURSURI GRATUITE „Ingrijitor bolnavi la domiciliu”

Postat în: Oportunități
Tags:

AHSR organizeaza gratuit cursul de ”Ingrijitor bolnavi la domiciliu” pentru persoane cu dizabilitati si femei in situatii de risc

In calitate de furnizor acreditat, Asociaţia Handicapatilor Somatici din Romania (AHSR) anunta organizarea cursului de calificare: Ingrijitor bolnavi la domiciliu, desfasurat GRATUIT prin intermediul proiectului ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilitati si femei in situatii de risc”, cod proiect: POSDRU /173/6.1/S/148313.

La acest curs sunt invitati sa se inscrie persoane cu dizabilitati si femei aflate in situatii de risc (victime ale traficului de persoane, victime ale abuzului sau violentei, femei somere, femei casnice, femei bolnave cronic, etc.) din zonele Bucuresti, jud. Ilfov sau jud. Prahova, cu varsta intre 16 – 65 de ani, neincadrate in munca, absolvente de invatamant minim obligatoriu.

Cu o durata de 720 ore aferente pregatirii teoretice si instruirii practice, programul de calificare nivel II – Ingrijitor bolnavi la domiciliu isi propune sa ”construiasca” o meserie profitabila dintr-o simpla calitate umana.

Abolventii cursului Ingrijitor bolnavi la domiciliu se vor bucura de o serie de avantaje, printre care: subventie de minim 1500 RON, certificat acreditat ANC, cu valoare nationala si internationala, competente profesionale pentru desfasurarea activitatii de ingrijire si, cel mai important – sanse reale de angajare in cadrul Structurilor de Economie Sociala infiintate in cadrul proiectului FIDELIS.

Pentru mai multe detalii, contactati Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania, din Calea Mosilor 113, Sc. D, etaj 2, Bucuresti, tel: 021 312 27 81 e-mail: ahsr@arexim.ro, site: www.ahsr-fidelis.ro

Niciun comentariu

Lasă și tu un comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options