Cursuri gratuite pentru tinerii someri din Braila

Postat în: Oportunități
Tags: , , , , ,

SC Management INCAF SRL organizează la Brăila, în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reţeaua profesioniştilor în căutarea unui loc de muncă – ProJobs”,
cursuri GRATUITE de formare profesională. Acestea se adresează şomerilor şi au că principal scop dezvoltarea de competenţe specifice în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Cursurile la care se pot înscrie somerii sunt:
• CURS AGENT VÂNZĂRI
• CURS ASISTENT MANAGER
• UTILIZAREA CALCULATORULUI SI LIMBA ENGLEZA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMATIEI

Toate cursurile de formare sunt autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, iar certificatele sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

La finalizarea cu succes a cursului, participantii vor dobândi o diplomă recunoscută pe plan naţional şi vor primi o subvenţie de 600 de lei. De asemenea, sunt oferite gratuit de programe de consiliere specifică şi, prin intermediul unui job club, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă. Job clubul constă în organizarea unor întâlniri unde vor fi prezentate tehnici de selecţie, elemente de legislaţie a muncii, rolul internetului în identificarea ofertei de locuri de muncă; facilitarea accesului grupului ţintă la informaţii privind cerinţele pe piaţă muncii, ofertele de formare, consiliere profesională şi exemple de bune practici.

Proiectul este implementat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa Prioritară 5 – Promovarea măsurilor active de ocupare, Domeniul Major de Intervenţie 5.1. – Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare.

Pentru relaţii suplimentare, va rugăm contactaţi :
S.C. MANAGEMENT INCAF S.R.L. Braila
Operator de date cu caracter personal nr. 18404
ADRESA: Municipiul Braila, Calea Calarasilor 39 camerele 25 si 26 (vis-a-vis Banca Reiffeisen)

Persoane de contact :
Petre Marcel, 0757590050, email : petremarcel@gmail.com
Matetovici Adrian, 0744531596, email : amatetovici@yahoo.com

1 Comentarii pentru: Cursuri gratuite pentru tinerii someri din Braila
    • Gheorghe
    • 18/05/2019
    Răspunde

    Am 55ani pot beneficia de acest curs!?

Lasă și tu un comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options