JOB: ANBCC angajeaza coordonator dezvoltare retea [DL:25.03]

Postat în: Oportunități
Tags:

Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC), cu sediul in Bucuresti, angajeaza o persoana cu norma intreaga pentru postul de Coordonator dezvoltare retea.

Principalele responsabilitati ale postului sunt:

– contribuie la dezvoltarea retelei de Birouri de Consiliere pentru Cetateni (BCC) a ANBCC,
– faciliteaza comunicarea in cadrul retelei de BCC si ofera asistenta membrilor retelei,
– identifica oportunitati de finantare si se implica in elaborarea de propuneri de proiecte,
– contribuie activ la dezvoltarea relatiilor parteneriale ale ANBCC,
– coordoneaza proiecte in cadrul ANBCC.

Cerinte: studii superioare in domeniul stiintelor socio-umane sau in domenii similare, experienta in elaborarea si implementarea propunerilor de proiecte (cel putin 3 ani), cunostinte despre politici publice si sectorul neguvernamental, capacitate de planificare si organizare, cunoastere foarte buna a limbii engleze, capacitate de lucru in echipa. Experienta in advocacy reprezinta un avantaj.

Persoanele care doresc sa candideze pentru postul de Coordonator dezvoltare retea sunt rugate sa transmita la anbcc@robcc.ro sau, pe fax, la 021 313 40 07, curriculum vitae (in limba romana sau in limba engleza) si scrisoare de intentie (in limba engleza) in care sa se evidentieze cel putin: a) asteptarile pe care le au de la activitatea in postul respectiv; b) motivele pentru care se considera potriviti pentru a ocupa respectivul post si c) nivelul de salarizare asteptat.

Data limita de depunere a candidaturilor este 25 martie 2015. Doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate (pana la data de 26 martie 2015).
**** Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni (ANBCC), www.robcc.ro, este o organizatie neguvernamentala, non-profit, infiintata in vederea indrumarii si sprijinirii activitatii desfasurate de Birourile de Consiliere pentru Cetateni (BCC). Din ANBCC fac parte 36 de organizatii neguvernamentale care au infiintat BCC. Prin intermediul retelei de BCC, organizatia ofera asistenta cetatenilor – informare si consiliere vizand problemele cu care acestia se confrunta, sprijin si implicare in procesul decizional.

 

Sursa: http://www.robcc.ro/

Niciun comentariu

Lasă și tu un comentariu

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options